Isporuka

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, Vaša porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade od strane naših operatera, bićete obaviješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Rok isporuke je 5 (pet) radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni). Za određene vrste proizvoda koje trenutno nemamo na stanju potrebno je dan-dva da ih dobijemo od distributera. Porudžbine kreirane radnim danom do 13:00, šaljemo isti dan. Porudžbine kreirane radnim danom nakon 13:00, šalju se sutradan, a narudžbe kreirane petkom nakon 13:00 i vikendom, šaljemo početkom naredne sedmice.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da Vam cjelokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri X Express Delivery (eksterna firma koja vrši dostavu robe za ZU „Apoteke Belladonna”), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj+387 59 260 410 ili putem email-a belladonline@gmail.com.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Ukoliko dostava Vaše pošiljke u standardnom tranzitnom vremenu bude onemogućena uticajem više sile (blokade puteva, saobraćajne nezgode, eventualnog kvara na vozilu) ili bilo kojim drugim događajem nad kojim nemamo uticaja, molimo Vas za razumijevanje i povjerenje da će Vaša pošiljka biti dostavljena u što skorijem vremenu. ZU „Apoteke Belladonna“ ne preuzimaju odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i stanja na regionalnim putnim komunikacijama. Prije isporuke svaki artikal provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

CIJENA ISPORUKE

Dostava na teritoriji BiH iznosi 10,00 BAM, a besplatna je za sve porudžbine čije je iznos preko 60,00 BAM.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Scroll to Top