Dijetetski suplement koji sadrži tri specijalno odabrana soja korisnih bakterija mliječno-kiselinskog vrenja iz roda Lactobacillus. Namenjen je osobama sa alergijom na hranu i atopijskim dermatitisom.
Bezbednost i efikasnost ovog preparata dokazana u opsežnim istraživanjima*.
Bakterije mliječne kiseline u ishrani mogu imati povoljan uticaj na:
-
smanjenje propustljivosti crevne barijere,
-
održavanje mikrobiološke i imunološke ravnoteže,
-
tok atopijskog dermatitisa
Aktivna komponente su:
– Lactobacillus casei ŁOCK 0919
– Lactobacillus rhamnosus ŁOCK 0900
– Lactobacillus rhamnosus ŁOCK 0908
Sastojci: maltodekstrin, mikrokristalna celuloza (kapsula), liofilizovana kultura korisnih bakterija mliječno-kiselinskog vrenja, L-askorbinska kiselina (antioksidans).
Ne sadrži mliječne proteine i laktozu. Bez glutena.
Način upotrebe:
Odrasli, djeca i odojčad: Piti 1 kapsulu dnevno, tokom najmanje 3 meseca.
Kod odojčadi i djece do 3 godine obavezno, a po potrebi i kod djece i osoba koje imaju problema sa gutanjem kapsula, potrebno je otvoriti kapsulu i sadržaj kapsule rastvoriti u maloj zapremini tečnosti (majčino mleko, prokuvana voda ohlađena na sobnu temepraturu) i popiti odmah posle pripreme (ne čuvati rastvoren proizvod).
Reviews
There are no reviews yet.